Соломчук, Людмила Миколаївна2015-07-132015-07-132015Соломчук, Л. М. Інтегровані корпоративні формування за участю м’ясопереробних підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Соломчук Людмила Миколаївна ; НУХТ. - К., 2015. - 21 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21567Дисертаційна робота присвячена поглибленому дослідженню теоретичних та методичних особливостей створення інтегрованих корпоративних формувань за участю м’ясопереробних підприємств. The thesis is devoted to wide of in-depth theoretical and methodological features of integrated corporate formations involving meat processing enterprises. Theoretical approach in the direction of concepts and categories of integration was investigated, especially distinction of phenomenon of concept of «agricaltural ingration» and «corporation». Motives, reasons and necessity of integration in meat subcomplex were defermined.uk-UKкафедра обліку і аудитум’ясопродуктовий підкомплексінтеграціяінтегровані корпоративні формуванняmeat subcomplexintegrationintegrated corporate formationІнтегровані корпоративні формування за участю м’ясопереробних підприємствBook