Обгрунтування рецептурного складу йогурту з інуліном і натуральним наповнювачем - Сичова, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2025)
Науково доведено можливість отримання натурального йогурту з інуліном і пюре манго, який відрізняється надзвичайно високими показниками якості за комплексом органолептичних і фізико-хімічних характеристик як свіжовиготовленого, так і під час зберігання.
Keywords: молочні продукти; йогурт; інулін; кафедра технології молока і молочних продуктів; dairy products; yogurt; inulin