Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника - Дубровський, В. В.; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2013)
В роботі розроблені функціональні інгредієнти, які можуть використовуватися при створенні продукції ресторанного господарства та харчових продуктів оздоровчого призначення. Вони можуть бути ефективними добавками для хлібобулочних, кондитерських виробів, кремів, начинок. The work developed functional ingredients that can be used when creating output restaurants or food health improvement. They can be effective additives for bakery, pastry, creams, fillings.
Keywords: насіння соняшника; функціональний інгредієнт; біологічна цінність; біологічна ефективність; sunflower seeds; unctional ingredient; biological value; biological effectiveness; кафедра технології оздоровчих продуктів