Удосконалення товару ККЗ «Росинка» на основі визначення мотивацій споживчої поведінки на ринку безалкогольних напоїв - Безпалько, Олена Вікторівна; Соломянюк, Наталія Миколаївна (My University, 2007)
Статтю присвячено актуальним теоретико-методологічним питанням управління поведінкою споживачів з врахуванням моделі процесу мотивації, основними елементами якої є активація потреби. Запропоновано практичне застосування мотивації в стратегії маркетингу на прикладі удосконалення продукції ККЗ «Росинка». The article focuses on the topic of theoretical and methodological issues management behavior of consumers with regard to the process model of motivation, the main elements of which are activated needs. A practical application of motivation in marketing strategy as an example product development CCH "Dewdrop".
Keywords: мотив; мотивація; теорія мотивації тип особистості; кафедра економіки праці та менеджменту; theory of motivation; reason; type of personality; motivation; кафедра маркетингу