Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії - Оболкіна, Віра Іллівна; Залевська, Надія Олексіївна (My University, 2009)
Досліджували фізико-хімічні властивості неіоногенних емульгаторів вітчизняного виробництва. Розробили композиційні суміші емульгаторів для стабілізації структурно-механичних властивостей емульсій та тістових мас при виробництві здобного печива із зменшеним вмістом жиру та без яйцепродуктів. We investigated the physicochemical properties of nonionic emulsifiers domestic production. Developed a composite mixture of emulsifiers to stabilize the structure and mechanical properties of emulsions and test masses in the manufacture of fancy cookies with reduced fat and no egg.
Keywords: емульгатори; emulsifiers; емульсія; emulsion; структурно-механічні властивості тіста; structural and mechanical properties of dough; здобне печиво; butter biscuits; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів