Дробот, Віра ІванівнаШевченко, Анастасія Олександрівна2021-04-202021-04-202017Патент на корисну модель 120200 UA, МПК A 21D 2/08 (2006.01) A21D 13/06 (2017.01) Діабетичний булочний виріб / В. І. Дробот, А. О. Шевченко ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201704158 ; заявл. 26.04.2017 ; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33476Діабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, порошок топінамбуру, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, Jerusalem artichoke powder, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.otherказеїнтопінамбурхарчові волокнафруктозахлібобулочний вирібcaseinartichokefiberfructosebakery productкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДіабетичний булочний виріб (патент на корисну модель № 120200)Technical Report