Діабетичний булочний виріб (патент на корисну модель № 120200) - Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна (My University, 2017)
Діабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, порошок топінамбуру, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, Jerusalem artichoke powder, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.
Keywords: казеїн; топінамбур; харчові волокна; фруктоза; хлібобулочний виріб; casein; artichoke; fiber; fructose; bakery product; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів