Камбулова, Юлія ВікторівнаЗвягінцева-Семенець, Юлія ПетрівнаРешітник, Надія Ярославівна2020-06-252020-06-252019Патент 138890 UA, МПК А23C 13/12 (2019) Спосіб виробництва крему із збитих вершків / Камбулова Ю. В., Звягінцева-Семенець Ю. П., Решітник Н. Я. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u201905896 ; заявл. 29.05.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 23, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31699В основу корисної моделі поставлено задачу удосконалення способу виробництва крему із збитих вершків, в якому шляхом внесення j-карагінану на заміну желатину, продукт має органолептичні показники, властиві для вершків молочних, без специфічних, непритаманних присмаків, запахів. А також має пластичні характеристики в більш широкому інтервалі температур, що дозволяє збільшити час проведення технологічної операції оздоблення.otherкреми із збитих вершківcreams from whipped creamемульсійно-пінна системаemulsion-foamy systemструктуроутворювачstructurantj-каррагінанcarrageenanкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва крему із збитих вершків (Патент на корисну модель №138890)Other