Високоолійна сировина для виробництва хлібобулочних виробів в закладах ресторанного господарства - Сидоренко, Олена Миколаївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна (My University, 2013)
Для впровадження високоолеїнової олії в закладах ресторанного господарства необхідні розробки нових рецептур, але всі затрати окупляться тим, що відвідувачам можуть бути запропоновані хлібобулочні вироби зі збалансованим жирокислотним складом, більш корисним для здоров’я. To implement vysokooleyinovoyi oil in institutions restaurant industry needed to develop new recipes, but will pay all costs that may be offered visitors a bakery with a balanced composition zhyrokyslotnym more healthy.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; хлібобулочні вироби; ресторанне господарство; високоолійна сировина; baked goods; restaurant management; high raw oil