Сидоренко, Олена МиколаївнаЦирульнікова, Віта Валентинівна2016-10-052016-10-052013Сидоренко, О. М. Високоолійна сировина для виробництва хлібобулочних виробів в закладах ресторанного господарства / О. М. Сидоренко, В. В. Цирульникова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 172-174.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24312Для впровадження високоолеїнової олії в закладах ресторанного господарства необхідні розробки нових рецептур, але всі затрати окупляться тим, що відвідувачам можуть бути запропоновані хлібобулочні вироби зі збалансованим жирокислотним складом, більш корисним для здоров’я. To implement vysokooleyinovoyi oil in institutions restaurant industry needed to develop new recipes, but will pay all costs that may be offered visitors a bakery with a balanced composition zhyrokyslotnym more healthy.uk-UKкафедра готельно-ресторанної справихлібобулочні виробиресторанне господарствовисокоолійна сировинаbaked goodsrestaurant managementhigh raw oilВисокоолійна сировина для виробництва хлібобулочних виробів в закладах ресторанного господарстваOther