Способи консервування м’ясної сировини - Резніченко, Марина Віталіївна; Ющенко, Назарій Вікторович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2023)
В даний час найбільш ефективними є методи холодильної обробки та зберігання. Застосування методів холодильної технології при обробці м'ясних продуктів, на відміну від інших способів консервування, надає значно менший вплив на природні смакові та органолептичні властивості м'ясних продуктів. Currently, the most effective methods are refrigeration processing and storage. The use of refrigeration technology methods in the processing of meat products, in contrast to other preservation methods, has a much smaller effect on the natural taste and organoleptic properties of meat products.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; біохімічні процеси; м’ясні продукти; охолодження; консервування; органолептичні показники; термін зберігання; biochemical processes; meat products; coolingdown; canning; organoleptic parameters; storage period