Резніченко, Марина ВіталіївнаЮщенко, Назарій ВікторовичЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-12-152023-12-152023Резніченко, М. Способи консервування м’ясної сировини / М. Резніченко, Н.В. Ющенко, О. А. Чернюшок // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІ Міжнародна науково-технічна конференція, 7 листопада 2023р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 219-220https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41774В даний час найбільш ефективними є методи холодильної обробки та зберігання. Застосування методів холодильної технології при обробці м'ясних продуктів, на відміну від інших способів консервування, надає значно менший вплив на природні смакові та органолептичні властивості м'ясних продуктів. Currently, the most effective methods are refrigeration processing and storage. The use of refrigeration technology methods in the processing of meat products, in contrast to other preservation methods, has a much smaller effect on the natural taste and organoleptic properties of meat products.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівбіохімічні процесим’ясні продуктиохолодженняконсервуванняорганолептичні показникитермін зберіганняbiochemical processesmeat productscoolingdowncanningorganoleptic parametersstorage periodСпособи консервування м’ясної сировиниThesishttps://orcid.org/0000-0001-7384-3170