Моделювання течії в каналах змінної форми розпилювальних пристроїв сушильних установок - Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Бондар, Володимир Іванович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2013)
Розглянуто метод побудови геометричної форми проточної частини каналів, що забезпечує повільний перехід між проміжними перерізами каналу, який дає можливість зменшити нерівномірність поля швидкості в каналі й знизити аеродинамічні втрати розпилювальних пристроїв сушильних установок. Method of constructing geometric shape of flow channel, which provides slow transition between intermediate section of channel, enabling to reduce unevenness of velocity field in channel and to reduce aerodynamic losses of spray drying device settings.
Keywords: канал; течія; моделювання; сушильні установки; розпилювальні пристрої; channel; flow; modeling; dryers; spray equipment; кафедра технології консервування