Якимчук, Тетяна Володимирівна2014-12-022014-12-022014Якимчук, Т. В. Забезпечення продовольчої безпеки підприємствами молочної галузі України / Т. В. Якимчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 701.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18918Проблеми забезпечення продовольчої безпеки з кожним роком набувають все більшої актуальності у зв'язку з поступовим вичерпанням природних ресурсів на фоні поступового зростання чисельності населення планети. В цих умовах важливим завданням для кожної країни є забезпечення раціонального харчування і здоров'я нації сьогодні і в майбутньому, підвищення соціально-економічного добробуту кожного громадянина через використання відповідних важелів впливу на діяльність підприємств різних галузей.otherпродовольча безпекамолокопродуктимолочна галузьпродовольственная безопасностьмолочная отрасльмолокопродуктыfood safetydairy productsdairy industryкафедра економіки праці та менеджментуЗабезпечення продовольчої безпеки підприємствами молочної галузі УкраїниThesis