Крикунова, Анастасія ВячеславівнаПавлюченко, Олена Станіславівна2023-03-142023-03-142022Крикунова, А. В. Сучасні технології супів для закладів ресторанного господарства / А. В. Крикунова, О. С. Павлюченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : тези доповідей XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В. Ф. Доценка, 17 травня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39142Досліджено можливості використання вівсяного напою у технології супів-пюре для закладів ресторанного господарства. The possibility of using oat drink in the technology of pureed soups for restaurants was studied.otherсуп-пюревівсяний напійтехнологіяmashed soupoat drinktechnologyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСучасні технології супів для закладів ресторанного господарстваThesis