Фурсік, Оксана ПетрівнаСеменова, Анастасія БорисівнаПасічний, Василь Миколайович2024-04-042024-04-042021Фурсік, О. П. Інноваційні рішення харчової промисловості / О. П. Фурсік, А. Б. Семенова, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 87-88https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42614Описано сучасні та перспективні напрямки у харчовій промисловості.Modern and promising trends in the food industry are described.ukхарчова промисловістьбілкикультивоване м’ясокафедра технології м’яса і м’ясних продуктівfood industryproteinscultured meatІнноваційні рішення харчової промисловостіThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590