Фільтрування сортівки у лікеро-горілчаному виробництві - Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна (My University, 2019)
Встановлено, що застосування у виробництві лікеро-горілчаної продукції кварцевого піску потребує спеціальної підготовки та дотримання тривалості циклу фільтрування. It is established that the use in the production of alcoholic beverages quartz sand requires special training and compliance with the duration of the filtering cycle.
Keywords: сортівка; sortivka; фільтрування; filtering; лікеро-горілчане виробництво; distillery production; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства