Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок (Патент на корисну модель № 40846) - Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Ірха, Юлія Олександрівна; Ганжа, Марина Іванівна; Голікова, Тетяна Петрівна (My University, 2009)
Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме - до хлібопекарського виробництва. The utility model refers to the food industry, namely - to bakery production.
Keywords: хліб; хміль; хмелева закваска; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; bread; hop; hop starter; кафедра готельно-ресторанної справи