Дослідження якісних показників м'ясо-рослинних консервів оздоровчого спрямування - Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2024)
Нами створено нові продукти – консерви «Оздоровчі», харчовою основою яких є яловичина першої категорії, джерелами функціональних інгредієнтів – біоактивовані боби нуту, кунжут, морква та цибуля. Визначено основні показники якості готових продуктів. досліджено показники мікробіологічної чистоти розроблених продуктів. Визначено показники харчовоїої цінності нового м'ясо-рослинного продукту We have created new products – canned food “Ozdrovchchi”, the nutritional basis of which is beef of the first category, sources of functional ingredients – bioactivated chickpeas, sesame, carrots and onions. The main quality indicators of finished products have been determined. The indicators of microbiological purity of the developed products have been investigated. The indicators of nutritional value of the new meat-vegetable product have been determined
Keywords: м’ясо-рослинні консерви; оздоровчі продукти; показники якості; харчова цінність; canned meat and vegetables; health products; quality indicators; nutritional value; кафедра технології оздоровчих продуктів