Точкова, Оксана ВасилівнаБессараб, Олександр СеменовичМанк, Валерій Веніамінович2014-10-272014-10-272014Точкова, О. В. Вплив полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюре / О. В. Точкова, О. С. Бессараб, В. В. Манк / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17713В останні роки в Україні здійснюється ряд заходів по розширенню виробництва продуктів дитячого харчування: плодоовочеві консерви збагачують вітаміном С, мікро- та макроелементами (залізом, кальцієм, фосфором, магнієм, цинком, міддю). In recent years, Ukraine carried out a series of measures to expand production of baby food, canned vegetables enrich vitamin C, micro- and macro (iron, calcium, phosphorus, magnesium, zinc, copper).otherяблучно-гарбузового пюрепродукти дитячого харчуванняполісахаридapple and pumpkin pureebaby foodpolysaccharideкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуванняВплив полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюреOther