Інноваційні тренди розвитку ринку фудтех - Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2022)
У статті досліджено та проаналізовано основні сучасні інноваційні тренди та інвестиційні аспекти розвитку сфери фудтеху, а також запропоновано новітній інструментарій для підвищення ефективності бізнес-процесів.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; фудтех; foodtech