Кузьмін, Олег Володимирович2022-09-082022-09-082022Кузьмін, О. В. Інноваційні тренди розвитку ринку фудтех / О. В. Кузьмін // Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції 25 лютого 2022 року. – Вінниця : ВНТУ, 2022. – С. 226https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37961У статті досліджено та проаналізовано основні сучасні інноваційні тренди та інвестиційні аспекти розвитку сфери фудтеху, а також запропоновано новітній інструментарій для підвищення ефективності бізнес-процесів. Запропоновано положення з організації стратегічного маркетингу та впровадження сучасних практик підвищення інноваційного потенціалу підприємств в умовах перманентної економічної турбулентності. The article investigates and analyzes the main modern innovation trends and investment aspects of food technology development; and also offered the latest tools to increase the efficiency of business processes. Provisions on the organization of strategic marketing and implementation of modern practices of increasing the innovative potential of enterprises in conditions of permanent economic turbulence are proposed.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїінноваційна діяльністьінноваційний процесінноваційні трендиконкурентоспроможністьфудтехinnovation activityinnovation processinnovative trendscompetitivenessfoodtechІнноваційні тренди розвитку ринку фудтехThesis