Формування стратегії розвитку на засадах комплексного оцінювання діяльності молокопереробних підприємств - Момчева, Анна Миколаївна (My University, 2011)
Дисертація присвячена дослідженню теоретичних положень та розробці прикладних рекомендацій для формування стратегії розвитку молокопереробних підприємств на засадах комплексного оцінювання їхньої діяльності. Dissertation is devoted to the research of theoretical positions and development of the applied recommendations concerning the development strategy formation on the principles of complex evaluation of milkprocessing enterprises activity.
Keywords: стратегія розвитку; комплексне оцінювання; стратегія заготівельної діяльності; молочний ринок; молокопереробні підприємства; development strategy; complex evaluation; strategy of milkcollection activity; milk market; milkprocessing enterprises