Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаКасьянова, Надія Олександрівна2012-03-262012-03-262011Осьмак , Т. Г. Оптимізація рецептурного складу морозива «Сирок» / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко,Н. О. Касьянова // Харчова промисловість. - 2011. - Вип. 10-11. - С. 96-101.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/515Системний аналіз технологічного процесу виробництва морозива «Сирок» проведено шляхом розробки параметричної схеми підсистеми фризерування суміші, організації ортогонального композиційного планування другого порядку та статистичного опрацювання результатів. Визначено оптимальну дозу внесення сиру кисломолочного у рецептурах морозива «Сирок», вона становить 47%. A systematic analysis of the technological process of production of ice cream "Syrok" carried out by developing a parametric circuit subsystem freezing mixture, an organization of orthogonal planning composite second order and statistical analysis of results. The optimum dose of cheese, which is 47%.моделюваннясистемний аналізпараметрична схемадисперсіярівняння регресіїmodelingsystem analysisparametric schemethe variancethe regression equationкафедра технології молока і молочних продуктівОптимізація рецептурного складу морозива «Сирок»