Оптимізація рецептурного складу морозива «Сирок» - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія Олександрівна (My University, 2011)
Системний аналіз технологічного процесу виробництва морозива «Сирок» проведено шляхом розробки параметричної схеми підсистеми фризерування суміші, організації ортогонального композиційного планування другого порядку та статистичного опрацювання результатів. Визначено оптимальну дозу внесення сиру кисломолочного у рецептурах морозива «Сирок», вона становить 47%. A systematic analysis of the technological process of production of ice cream "Syrok" carried out by developing a parametric circuit subsystem freezing mixture, an organization of orthogonal planning composite second order and statistical analysis of results. The optimum dose of cheese, which is 47%.
Keywords: моделювання; системний аналіз; параметрична схема; дисперсія; рівняння регресії; modeling; system analysis; parametric scheme; the variance; the regression equation; кафедра технології молока і молочних продуктів