Мельник, Людмила МиколаївнаМатко, Світлана Василівна2013-06-132013-06-132009Патент на корисну модель № 46541 U МПК (2009), С12Н 1/06 (2009.01) : Спосіб очищення овочевих соків / Шейко Т. В., Мельник Л. М.; Власник: Національний університет харчових технологій; заявл. 09.07.2009; опубл.25.12.2009, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8277Спосіб очищення овочевих соків, що передбачає адсорбцію пектинових речовин, який відрізняється тим, що як адсорбент використовується природний дисперсний мінерал палигорськіт в кількості 3,23…4,76% мас. при тривалості обробки 20…30хвилин. Way to clean vegetable juice, providing the adsorption of pectin, which is characterized in that it is used as an adsorbent dispersed natural mineral palygorskite in the number 3.23 ... 4.76% by weight. when the processing time of 20 ... 30 minutes.otherадсорбентпалигорськітовочевий сікочищенняadsorbentpalygorskitevegetable juicepurificationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняСпосіб очищення овочевих соків ( патент на корисну модель №46541)