Змішувально-бродильно-формувальний агрегат (Патент на корисну модель № 76221) - Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Кравченко, Олександр Іванович; Десик, Микола Григорович (My University, 2012)
На основі досліджень процесу замішування та екструдування газонаповненого тіста нами запропонована конструкція змішувально-бродильно-формувального агрегату, який дозволяє сумістити процеси безперервного інтенсивного замішування тіста, бродіння та формування розрихлених тістових заготовок безпосередньо на під хлібопекарської печі.
Keywords: шнек; інтенсифікація процесу; матриця; интенсификация процесса; матрица; screw; intensification of the process; matrix; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв