Збагачення м’ясних напівфабрикатів біологічно-активними речовинами рослинного походження - Галенко, Олег Олександрович; Андросова, Анастасія Валерівна (My University, 2017)
Додавання в рецептуру посічених напівфабрикатів ріпаково- гарбузової добавки є досить перспективним напрямком при створенні здорових збагачених продуктів харчування. Одержані напівфабрикати містять усі необхідні біологічно активні речовини, що позитивно вплине на здоров’я людини, яка їх споживатиме в щоденному раціоні харчування.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; збагачення; сировина рослинного походження; продукт; обогащение; сырье растительного происходжения; продукт; enrichment; raw vegetable; product