Особливості технології напоїв з нетрадиційної сировини - Романова, Зоряна Миколаївна; Косоголова, Людмила Олексіївна (My University, 2013)
Досліджено склад та властивості полісолодових екстрактів, як «основи» для безалкогольного напою, підібрано оптимальні співвідношення полісолодового екстракту, водного екстракту малини і необхідної кількості глюкозно-фруктозної патоки для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком. The structure and properties polisolodovyh extracts as a "basis" for the soft drink, the optimum value polisolodovoho extract, water extract of raspberry and the required number of Glucose-fructose syrup to produce balanced by the component composition drink with harmonious taste.
Keywords: солодовий екстракт; водний екстракт малини; стійкість; екстракція; фізико-хімічні показники; нетрадиційна сировина; рецептура; malt extract; aqueous extract of raspberry; resistance; extraction; physicochemical parameters; alternative raw materials; compounding; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства