Романова, Зоряна МиколаївнаКосоголова, Людмила Олексіївна2015-05-192015-05-192013Романова, З. М. Особливості технології напоїв з нетрадиційної сировини / З. М. Романова, Л. О. Косоголова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2013. - № 1. - Режим доступу: https://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/4735/4849https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20480Досліджено склад та властивості полісолодових екстрактів, як «основи» для безалкогольного напою, підібрано оптимальні співвідношення полісолодового екстракту, водного екстракту малини і необхідної кількості глюкозно-фруктозної патоки для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком. The structure and properties polisolodovyh extracts as a "basis" for the soft drink, the optimum value polisolodovoho extract, water extract of raspberry and the required number of Glucose-fructose syrup to produce balanced by the component composition drink with harmonious taste.uk-UKсолодовий екстрактводний екстракт малинистійкістьекстракціяфізико-хімічні показникинетрадиційна сировинарецептураmalt extractaqueous extract of raspberryresistanceextractionphysicochemical parametersalternative raw materialscompoundingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОсобливості технології напоїв з нетрадиційної сировиниArticle