Скорченко, Тетяна АнатоліївнаФедченко, Тетяна ГригоріївнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-03-132013-03-132005Деклараційний патент на корисну модель № 9362, 7 А23G9/02. Морозиво діабетичне «Сирок» / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко, А. М. Дорохович.- u 2005 02802; заявл. 28.03.2005 ; опубл. 15.09.2005, Бюл. № 9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6802Морозиво діабетичне «Сирок» складається із молочної основи, яка в своєму складі містить сир кисломолочний знежирений отриманий сепараторним способом. Ice cream «Curd» is made with milk framework that incorporates low-fat cottage cheese has received Separator way.uk-UKморозивоice creamфруктозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfructoseсир кисломолочний знежиренийnonfat acidic cheeseМорозиво діабетичне «Сирок» (Деклараційний патент на корисну модель № 9362)Other