Морозиво діабетичне «Сирок» (Деклараційний патент на корисну модель № 9362) - Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2005)
Морозиво діабетичне «Сирок» складається із молочної основи, яка в своєму складі містить сир кисломолочний знежирений отриманий сепараторним способом. Ice cream «Curd» is made with milk framework that incorporates low-fat cottage cheese has received Separator way.
Keywords: морозиво; ice cream; фруктоза; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; fructose; сир кисломолочний знежирений; nonfat acidic cheese