Кортовський, Максим ВолодимировичФурманова, Юлія ПетрівнаПавлюченко, Олена Станіславівна2023-03-142023-03-142021Кортовський, М. В. Перспективи використання гречаного борошна у ресторанному господарстві / М. В. Кортовський, Ю. П. Фурманова О. С. Павлюченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 377.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39153Розглянуто перспективи використання гречаного борошна у технології продукції ресторанного господарства. The prospects for the use of buckwheat flour in the technology of restaurant production are considered.otherгречане борошнопродукціяресторанне господарствоbuckwheat flourproductsrestaurant businessкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання гречаного борошна у ресторанному господарствіThesis