Забезпечення цукрозаводів якісною сировиною при збиранні і зберіганні цукрових буряків - Мількевич, Володимир Михайлович (My University, 2019)
Для одержання цукру який здатний конкурувати на зовнішніх ринках необхідно високоякісну сировину. Для цього потрібно: збирати буряки в оптимальні терміни при досягненні їх технологічної стиглості. Зменшувати механічні пошкодження коренеплодів на всіх ділянках збиранні, зберіганні у виробництві. To obtain sugar that can compete in foreign markets, you must have high-quality raw materials. To do this, it is necessary to harvest beets in the optimal time when achieving its technological maturity. Reduce mechanical damage to root crops in all areas of harvesting, storage in production.
Keywords: нецукри; показники стиглості; біоцидні препарати; non sugar; ripeness indicators; biocidal preparations