Лабораторна установка для дослідження переносу теплоти та маси у вологих матеріалах - Буляндра, Олексій Федорович; Янчарек, Мариан Марек; Собчук, Х. (My University, 2005)
Для проведення дослідження переносу теплоти і маси у вологих матеріалах у Люблінському політехнічному інституті була виготовлена спеціальна кліматизаційна лабораторна установка. For the study of heat and mass transfer in wet materials into Lublin Polytechnic Institute was made special laboratory setting.
Keywords: теплота; heat; температура; temperature; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки