Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаЛитвиненко, Дар'я Юріївна2017-12-212017-12-212017Москалюк, О. Є. Перспективи створення м'ясних продуктів збагачених функціональними компонентами / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, Д. Ю. Литвиненко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Міжнародна науково-технічна конференція, 7-8 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 238-239.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26436Внесення пророщених зерен у фарш м'ясних продуктів дасть можливість стимулювати обмін речовин і кровотворення, підвищувати імунітет, компенсувати вітамінну і мінеральну недостатність, нормалізувати кислотно-лужний баланс, сприяти очищенню організму від шлаків та уповільнювати процеси старіння. Bringing of sprouted grains in stuffing of meat products will give an opportunity to stimulate metabolism and hematogenesis, promote immunity, acidly tin, compensate vitamin and mineral insufficiency, normalize balance, assist cleaning of organism from slags and to slow aging processes.микроэлементым'ясопродуктипророщені зернамікроелементимясопродуктыпророщенные зернаmicroelementsmeat productsgerminated grainsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи створення м'ясних продуктів збагачених функціональними компонентамиThesis