Перспективи створення м'ясних продуктів збагачених функціональними компонентами - Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Литвиненко, Дар'я Юріївна (My University, 2017)
Внесення пророщених зерен у фарш м'ясних продуктів дасть можливість стимулювати обмін речовин і кровотворення, підвищувати імунітет, компенсувати вітамінну і мінеральну недостатність, нормалізувати кислотно-лужний баланс, сприяти очищенню організму від шлаків та уповільнювати процеси старіння. Bringing of sprouted grains in stuffing of meat products will give an opportunity to stimulate metabolism and hematogenesis, promote immunity, acidly tin, compensate vitamin and mineral insufficiency, normalize balance, assist cleaning of organism from slags and to slow aging processes.
Keywords: микроэлементы; м'ясопродукти; пророщені зерна; мікроелементи; мясопродукты; пророщенные зерна; microelements; meat products; germinated grains; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів