Суперечливості розвитку кондитерської промисловості Києва в контексті промислового перевороту на теренах Російської імперії (друга половина ХІХ ст.) - Коцюбанська, Ольга Олександрівна (My University, 2009)
Тези присвячені суперечливостям розвитку кондитерської промисловості України в руслі загального промислового перевороту на теренах Російської імперії. Розглядається виникнення та формування промислових центрів, місцева специфіка, формування регіонального продукту. Abstracts dedicated inconsistency of the confectionery industry in Ukraine in line with the overall industrial revolution in the Russian Empire. We consider the origin and formation of the industrial centers, local conditions, the formation of regional product.
Keywords: суперечливості; нерівномірність розвитку; імперська політика; домашній спосіб виробництва; contradictory; uneven development; imperial politics; home production method; кафедра гуманітарних дисциплін