Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2006)
Розглянуто основні переваги та можливі наслідки вступу України до Світової організації торгівлі для вітчизняної харчової промисловості, проаналізовано основні проблеми і запропоновано першочергові заходи для їх вирішення. Basic advantages and possible consequences of Ukraine's accession to the World Trade Organization for domestic food industry have been examined; main problems have been analysed and primary measures for their solution have been suggested.
Keywords: переговорний процес; світова організація торгівлі; відкрите економічне середовище; тарифна квота; сукупний розмір підтримки; negotiations; world trade organization; open economic environment; tariff quota; total support; кафедра маркетингу