Страшинська, Лариса Володимирівна2013-09-232013-09-232006Страшинська Л. В. Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України / Л. В. Страшинська // Наук. праці Нац. ун-ту харч. технологій. – 2006. – № 18. – C. 108-110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9858Розглянуто основні переваги та можливі наслідки вступу України до Світової організації торгівлі для вітчизняної харчової промисловості, проаналізовано основні проблеми і запропоновано першочергові заходи для їх вирішення. Basic advantages and possible consequences of Ukraine's accession to the World Trade Organization for domestic food industry have been examined; main problems have been analysed and primary measures for their solution have been suggested.otherпереговорний процессвітова організація торгівлівідкрите економічне середовищетарифна квотасукупний розмір підтримкиnegotiationsworld trade organizationopen economic environmenttariff quotatotal supportкафедра маркетингуВступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості УкраїниArticle