Моделювання процесу теплової обробки технічної сировини у вакуумному горизонтальному котлі - Матусевич, Р. Ю.; Терещенко, Олександр Андрійович; Чепелюк, Олександр Миколайович (My University, 2013)
Удосконалення режимів роботи існуючого обладнання сприяє інтенсифікації технологічних процесів, скороченню тривалості виробничих циклів та зменшенню втрат сировини. В результаті моделювання процесу теплової обробки технічної сировини визначено раціональне значення частоти обертання перемішуючого пристрою, що підвищує економічну ефективність виробництва і поліпшує якісні показники готової продукції. Work modes improvement of existing equipment contributes to the intensification of technological processes, shortening production cycles and reduce raw material losses. As a result, thermal processing simulation of industrial raw materials specified rational value of speed mixing device, which increases economic efficiency and improves the quality parameters of the finished product.
Keywords: моделювання; теплова обробка; технічна сировина; перемішуючий пристрій; modeling; heat treatment; industrial raw materials; mixing device; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв