Матусевич, Р. Ю.Терещенко, Олександр АндрійовичЧепелюк, Олександр Миколайович2013-04-082013-04-082013Матусевич, Р. Ю. Моделювання процесу теплової обробки технічної сировини у вакуумному горизонтальному котлі / Р. Ю. Матусевич, О. А. Терещенко, О. М. Чепелюк // Ukrainian food journal. – 2013. - Vol. 2, Is. 1 – С. 105–110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7384Удосконалення режимів роботи існуючого обладнання сприяє інтенсифікації технологічних процесів, скороченню тривалості виробничих циклів та зменшенню втрат сировини. В результаті моделювання процесу теплової обробки технічної сировини визначено раціональне значення частоти обертання перемішуючого пристрою, що підвищує економічну ефективність виробництва і поліпшує якісні показники готової продукції. Work modes improvement of existing equipment contributes to the intensification of technological processes, shortening production cycles and reduce raw material losses. As a result, thermal processing simulation of industrial raw materials specified rational value of speed mixing device, which increases economic efficiency and improves the quality parameters of the finished product.otherмоделюваннятеплова обробкатехнічна сировинаперемішуючий пристрійmodelingheat treatmentindustrial raw materialsmixing deviceкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМоделювання процесу теплової обробки технічної сировини у вакуумному горизонтальному котліArticle