Клонування організмів: проблеми і перспективи - Красноліцька, В. М.; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2008)
Охарактеризовано механізм клонування тварин. Наведено основні напрямки використання технології клонування в медицині, сільському господарстві тощо. The mechanism of cloning animals. The basic directions of use of cloning technology in medicine, agriculture and so on.
Keywords: терапевтичне клонування; therapeutic cloning; медичне клонування; medical cloning; кафедра екології та екоменеджменту