Філіппова, Альона ЮріївнаПольовик, Володимир ВікторовичЮрченко, Д. А.Корецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262018Шляхи покращення класичної рецептури вершкового крему / А. Ю. Філіппова, В. В. Польовик, Д. А Юрченко, І. Л. Корецька // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 16 травня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – С 84–85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32268Пріоритетним напрямком стало створення нового асортименту кремів з використанням рослинної сировини, зокрема обліпихи.otherасортиментрослинна сировинаглюкозно-фруктозний сиропassortmentvegetable raw materialsglucose-fructose syrupкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїШляхи покращення класичної рецептури вершкового кремуThesis