Шляхи покращення класичної рецептури вершкового крему - Філіппова, Альона Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Юрченко, Д. А.; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2018)
Пріоритетним напрямком стало створення нового асортименту кремів з використанням рослинної сировини, зокрема обліпихи.
Keywords: асортимент; рослинна сировина; глюкозно-фруктозний сироп; assortment; vegetable raw materials; glucose-fructose syrup; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції