Управління підвищенням якості продукції вітчизняних товаровиробників - Дружиніна, Олена; Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2014)
В умовах сучасного розвитку економіки, проблема якості продукції є актуальною для всіх суб'єктів господарювання, які виробляють і реалізують продукцію. Підприємства, які не мають сучасних систем управління, не зможуть на рівних конкурувати із фірмами-лідерами, або ж просто підвищити прихильність споживачів до товару. У міжнародній практиці непоодинокі випадки, коли наявність системи управління якістю є обов'язковою умовою або тендеру, або замовника. In today's economic development, product quality issue is relevant for all businesses that produce and sell their products. Companies that do not have modern management systems will not be able to compete with firms leaders, or simply to increase customer loyalty to the product. Commonly few cases where a system of quality management is a prerequisite or tender, or customer.
Keywords: управління; якість продукції; вітчизняні товаровиробники; management; product quality; domestic producers; кафедра економіки праці та менеджменту