Сучасні перспективи викладання дисципліни «Психологія» англійською мовою - Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2015)
Необхідною умовою набуття високого рівня сучасного фахівця є його професійна компетентність, невід’ємною частиною якої є знання психології та іноземної мови, зокрема англійської. Серед сучасних технологій, впроваджених у навчальний процес Національного університету харчових технологій, на нашу думку, варто виділити викладання дисципліни «Психологія» англійськоюологія» англійською мовою та зосередитись на його подальших перспективах. A necessary condition for acquiring high-level modern specialist is its professional competence, part of which is knowledge of psychology and foreign languages, including English. Among modern technologies to the educational process of the National University of Food Technologies, we believe, is to provide teaching discipline "Psychology" anhliyskoyuolohiya "in English, and focus on its future prospects.
Keywords: викладання дисципліни; психологія; англійська мова; teaching; psychology; English; кафедра гуманітарних дисциплін