Новохат, Дарина СергіївнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2020-12-082020-12-082020Новохат, Д. С. Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калини / Д. С. Новохат, А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 55–57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32308Запропонована рецептура пастили оздоровчої дії з використанням пюре чорної смородини та калини The proposed recipe of the marshmallow of the healing action using black currant and viburnum pureeotherоздоровчі продуктихарчова цінністьпастилачорна смородинакалинаhealthy productsnutritional valuemarshmallowblack currantviburnumкафедра технології оздоровчих продуктівОтримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калиниThesis