Круть, Аліна Романівна2021-10-072021-10-072021Круть, А. Р. Проект цеху обробки білих сухих виноматеріалів для отримання столових білих вин неокисненого типу з обгрунтуванням вибору препаратів на основі ПВПП потужністю 50 тис. дал в рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Романівна Круть ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2021. – 72 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35908otherбілі виноматеріалиокисненняполівінілпіралідонфрешпротектоклеюваннядеметалізаціятанінобробка холодомкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху обробки білих сухих виноматеріалів для отримання столових білих вин неокисненого типу з обгрунтуванням вибору препаратів на основі ПВПП потужністю 50 тис. дал в рікOther