Приходько, Анастасія Анатоліївна2024-07-152024-07-152024Приходько, А. А. Удосконалення способу виробництва безглютенових кексів, збагачених напівзнежиреним борошном насіння льону, порошком плодів глоду та кунжутом : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Приходько Анастасія Анатоліївна ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2024. – 117 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44095ukкафедра технології оздоровчих продуктівоздоровче харчуваннябезглютенові кондитерські виробикексилляне борошнопорошок плодів глодунасіння кунжутуфункціональний інгредієнтУдосконалення способу виробництва безглютенових кексів, збагачених напівзнежиреним борошном насіння льону, порошком плодів глоду та кунжутомOther