Тарас Шевченко — художник слова та пензля - Щербатюк, Інна Сергіївна (My University, 2014)
Розкрито постать Тараса Григоровича Шевченка не тільки як талановитого поета, а й геніального художника; підтверджено його найпочеснішого місця в українському образотворчому мистецтві. Solved figure Taras Shevchenko not only as a talented poet, but brilliant artist; confirmed its honorary place in Ukrainian art.
Keywords: письменник; митець; Тарас Шевченко; художник; writer; Taras Shevchenko; artist