Доцільність впровадження буферів капіталу для регулювання банківської діяльності в умовах війни - Даниленко, Юлія Василівна (My University, 2024)
В роботі розглядаються перспективи впровадження в Україні буферів капіталу для банків. Узагальнено особливості формування буферів капіталу в країнах, близьких за рівнем економічного розвитку до України. Доведено важливість такого заходу в перспективі повоєнного відновлення і наявність достатньої кількості ресурсів у вітчизняних банків для формування таких буферів.
Keywords: банк; капітал; буфер капіталу; системно важливий банк; ризик; кафедра фінансів