Педагогічна технологія навчання в малих групах для саморозвитку та самореалізації особистості студента - Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2013)
Практичний досвід підтверджує, що використання педагогічної технології навчання в малих групах підвищує ефективність навчального процесу, сприяє самоідентифікації та самореалізації особистості студента, формуванню мотиву особистих досягнень. Особливий інтерес для інтенсифікації навчального процесу представляє навчальне співробітництво в малих групах (співпраця, конкуренція і індивідуалізація як можливості підвищення успішності навчання). The using of pedagogical technology of teaching into little groups increases the effectiveness of educational process assists self-actualization and self-development of student individuality. Special interest for intensification of teaching process is teaching into little groups (cooperation, competition, individualization as a method of teaching successfulness
Keywords: студент; педагогічна технологія; саморозвиток; особистість; student; pedagogical technology; self-development; individuality; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації