Сивній, Іванна ІванівнаОболкіна, Віра ІллівнаКрапивницька, Ірина Олексіївна2020-01-312020-01-312018Сивній, І. І. Дослідження впливу технологічних факторів на формування структури оздоблювального напівфабрикату з піноподібної структурою із застосуванням камеді геллану / І. І. Сивній, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві та Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 114-115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30583За результатами експериментальних досліджень доведено, що камедь геллану є високоефективним структуроутворювачем мікробіологічного походження. Встановлено доцільність її використання в технологіях кондитерських виробів, зокрема оздоблювальних напівфабрикатів з піноподібної структурою, з метою покращення споживчих властивостей та зниження витрат гелеутворювача.оздоблювальний напівфабрикатгелланова камедьрослинні інгредієнтисуфлеструктурно-механічні властивостіfinishing semifinishedgellan gumherbal ingredientssoufflestructural and mechanical propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу технологічних факторів на формування структури оздоблювального напівфабрикату з піноподібної структурою із застосуванням камеді геллануThesis