Корпоративний навчальний центр та його роль у формування організаційної культури - Харчишина, Олена Володимирівна (My University, 2011)
Узагальнено передумови і досвід створення корпоративних учбових центрів для навчання персоналу. Описано переваги корпоративного навчального центру як інструменту формування організаційної культури. Розглянуто основні функції та форми корпоративних навчальних центрів, а також показники вимірювання ефективності його роботи.

The paper generalizes reasons and experience of corporate training centre creating. It also dwells upon advantages of corporate training centre as the instrument of organizational culture forming. The paper describes functions and forms of corporate training centers, and also indexes for its effectiveness measuring.
Keywords: мотивація персоналу; організаційна культура; корпоративний навчальний центр; staff motivation; organizational culture; corporate training centre