Айрапетова, ВалеріяЛадонько, МаринаКонотоп, Катерина2014-10-022014-10-022014Айрапетова, В. Хімічний аналіз і безпека харчових добавок / В. Айрапетова, М. Ладонько, К. Конотоп // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 722–723.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17069Було досліджено хімічний склад фруктово-ягідних пюре на вміст бензойної кислоти та її солей. Результати проведених аналізів показали, що цей вміст не перевищує 0,2%. It was studied the chemical composition of fruit and berry puree on contents of benzoic acid and its salts. The results of the analysis showed that the content does not exceed 0.2%.uk-UKбезпека харчових добавокхімічний склад добавокбензойна кислотаsafety of food additiveschemical composition of supplementsbenzoic acidХімічний аналіз і безпека харчових добавокOther