Хімічний аналіз і безпека харчових добавок - Айрапетова, Валерія; Ладонько, Марина; Конотоп, Катерина (My University, 2014)
Було досліджено хімічний склад фруктово-ягідних пюре на вміст бензойної кислоти та її солей. Результати проведених аналізів показали, що цей вміст не перевищує 0,2%. It was studied the chemical composition of fruit and berry puree on contents of benzoic acid and its salts. The results of the analysis showed that the content does not exceed 0.2%.
Keywords: безпека харчових добавок; хімічний склад добавок; бензойна кислота; safety of food additives; chemical composition of supplements; benzoic acid