Фінансова діагностика підприємств в системі прийняття управлінських рішень - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2019)
В роботі сформульовано принципи фінансової діагностики, яким повинен слідувати будь-який фінансовий аналітик. Обгрунтовано, що в разі їх недотримання результати діагностики будуть марними з погляду наступних управлінських рішень, спрямованих на поліпшення діяльності компанії. The paper formulates the principles of financial diagnosis, which should be followed by any financial analyst. It is substantiated that in case of non-compliance, the results of diagnostics will be useless in terms of the following management decisions aimed at improving the company's activities.
Keywords: кафедра економіки і права; фінансова діагностика; financial diagnostics; принципи; principles; управлінські рішення; managerial decisions