Шевченко, Анатолій МарковичАнтонюк, Марія Миколаївна2012-08-292012-08-292007Мікробіологія молока і молочних продуктів : Конспект лекцій / О. М. Шевченко, М. М. Антонюк, - К. : НУХТ, 2007. - 58 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2214У конспекті лекцій розглянуті наступні питання: 1. Мікробіологія молока, 2. Мікробіологія заквасок і кисломолочних продуктів, 3. Мікробіологія маслоробства, 4. Мікробіологія сироробства, 5. Мікробіологія молочних консервів і морозива. In the compendium of lectures next questions are considered: 1. Microbiology of milk, 2. Microbiology of ferments and soul-milk foods, 3. Microbiology of buttermaking, 4. Microbiology of сироделия, 5. Microbiology of ice-cream.мікробіологічний контрольmicrobiological controlмолочнокисла мікрофлоразакваскаконтамінаціямаслоробствосироробствомолочні консервиморозивоlactate microflorafermentkontaminationbuttermakingcheesemakingice-creamкафедра біотехнології і мікробіологіїМікробіологія молока і молочних продуктів: Конспект лекцій