Михайлов, Валерій МихайловичШевченко, Андрій ОлександровичБабанов, Ігор ГеннадійовичБабанова, Олена Ігорівна2024-05-162024-05-162023Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова // Технологія-2023 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня. 2023 р., м. Київ. – Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2023. – С. 392–394.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43153ukелектроконтактна обробкакулінарна продукціяхарчові продуктиelectrical contact processingculinary productsfood productsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра готельно-ресторанної справиСпособи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировиниThesishttps://orcid.org/0000-0001-6906-158X