Тарасенко, Ірина ВасилівнаМалишко, НаталіяДорохович, Вікторія Віталіївна2014-07-112014-07-112014Тарасенко, І. Дослідження вологості та в'язкості тіста для вафельних листів з аглютенового борошна / Ірина Тарасенко, Наталія Малишко, Вікторія Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 219-220.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16080Дослідження дозволили розробити рекомендації щодо технології вафельних листів на аглютенових видах борошна. Застосування аглютенових видів борошна надає можливість рекомендувати вафельні вироби хворим на целіакію. The study allowed us to develop recommendations for technology waffles on ahlyutenovyh types of flour. Application ahlyutenovyh types of flour enables wafer recommend products to patients with celiac disease.uk-UKаглютенове борошноцеліакіявафельні листиwafer sheetsceliac diseaseagluten flourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження вологості та в'язкості тіста для вафельних листів з аглютенового борошнаOther