Дослідження вологості та в'язкості тіста для вафельних листів з аглютенового борошна - Тарасенко, Ірина Василівна; Малишко, Наталія; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2014)
Дослідження дозволили розробити рекомендації щодо технології вафельних листів на аглютенових видах борошна. Застосування аглютенових видів борошна надає можливість рекомендувати вафельні вироби хворим на целіакію. The study allowed us to develop recommendations for technology waffles on ahlyutenovyh types of flour. Application ahlyutenovyh types of flour enables wafer recommend products to patients with celiac disease.
Keywords: безглютенове борошно; целіакія; вафельний лист; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів