Сучасний стан і перспективи використання продуктів переробки сої у хлібопекарській, макаронній, кондитерській та харчоконцентратній промисловості - Дробот, Віра Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Яценко, Н. П.; Юрчак, Віра Гаврилівна; Махинько, Валерій Миколайович (My University, 2001)
Розглянуто різні продукти переробки сої, що можуть бути використані в харчовій промисловості. Зібрано інформацію щодо їх функціональних властивостей. Визначено можливі напрями використання продуктів переробки сої у хлібопекарській, макаронній, кондитерській та харчоконцентратній промисловості. Discuss the different products of processing of soybeans, which can be used in the food industry. Collected information about their functional properties. Identified areas of use of products of processing of a soya in the baking, macaroni, confectionery and food concentrates industry.
Keywords: соя; хліб; макарони; харчові концентрати; кондитерські вироби; soy; bread; macaroni; food concentrates; confectionery; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів