Дробот, Віра ІванівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаЯценко, Н. П.Юрчак, Віра ГаврилівнаМахинько, Валерій Миколайович2014-07-232014-07-232001Сучасний стан і перспективи використання продуктів переробки сої у хлібопекарській, макаронній, кондитерській та харчоконцентратній промисловості / В. І. Дробот, Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Яценко, В. Г. Юрчак, В. М. Махинько // Наукові праці ОДАХТ. – Випуск 21. – Одеса, 2001. – С. 295-298.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16255Розглянуто різні продукти переробки сої, що можуть бути використані в харчовій промисловості. Зібрано інформацію щодо їх функціональних властивостей. Визначено можливі напрями використання продуктів переробки сої у хлібопекарській, макаронній, кондитерській та харчоконцентратній промисловості. Discuss the different products of processing of soybeans, which can be used in the food industry. Collected information about their functional properties. Identified areas of use of products of processing of a soya in the baking, macaroni, confectionery and food concentrates industry.uk-UKсояхлібмакаронихарчові концентратикондитерські виробиsoybreadmacaronifood concentratesconfectioneryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСучасний стан і перспективи використання продуктів переробки сої у хлібопекарській, макаронній, кондитерській та харчоконцентратній промисловостіArticle